D66-Bijeenkomst Kansen voor kop Noord Holland

facebook_header_politiek_cafe_kansen_voor_de_kop_van_noord-holland

Haarlem, 14 november 2016

Persbericht

D66-Bijeenkomst Kansen voor kop Noord Holland

D66 Noord-Holland organiseert een bijeenkomst over kansen die de Metropool Regio Amsterdam (MRA) biedt aan de kop van Noord-Holland. De bijeenkomst vindt plaats in restaurant Aangenaam in Heerhugowaard en is vrij toegankelijk voor geïnteresseerden.

“D66 nodigt iedereen uit om het gesprek aan te gaan over hoe we de economische kansen in de kop van onze provincie kunnen versterken,” zegt Klaus van den Berg, organisator namens D66. “Samenwerking met de rest van de regio is hierbij enorm belangrijk, bijvoorbeeld door actief mee te doen met bestaande samenwerkingsnetwerken als de Metropool Regio Amsterdam.” Tijdens de bijeenkomst presenteren enkele regionale en lokale politici van D66 kort en krachtig hun visie over deze kwestie, waarna zij in gesprek gaan met de aanwezigen. Samen werpen we een prikkelende toekomstblik vooruit.

Een krachtig geluid door samenwerking
De Metropool Regio Amsterdam (MRA) is een samenwerkingsverband van 32 gemeenten, de provincies Noord-Holland en Flevoland en de Stadsregio Amsterdam. De MRA strekt zich uit van IJmuiden tot Lelystad en van Purmerend tot de Haarlemmermeer. De partners werken samen vanuit een gedeelde visie aan een krachtige, innovatieve economie, snellere verbindingen en voldoende en aantrekkelijke ruimte voor wonen, werken en recreëren. De bundeling van krachten zorgt voor betere afstemming en snellere besluitvorming. Plus een krachtiger stem richting ‘Den Haag’.

Vrij toegang voor iedereen die geïnteresseerd is
De bijeenkomst wordt georganiseerd door het regiobestuur D66 Noord-Holland in samenwerking met de lokale afdelingen van D66 in Bergen, Heerhugowaard, Alkmaar, Hoorn, Schagen, Den Helder, Texel, Castricum, Groot-Waterland, Heiloo, Hollands Kroon, IJmond, Uitgeest, Langedijk en Zaanstad-Wormerland. Ook niet-leden van D66 zijn van harte welkom.

Aanmelden via k.vandenberg@d66noordholland.nl

Wat: D66-Bijeenkomst Kansen voor kop Noord Holland
Wanneer: vrijdag 25 november. Inloop: 18.30 uur. Aanvang: 19.30-21.15 uur. Netwerkborrel: 21.15 – 23.00 uur
Waar: Bovenzalen van restaurant Aangenaam, Nijverheidsstraat 2, Heerhugowaard
Wie: vrij toegang voor iedereen die geïnteresseerd is.