Trendpresentatie IGC verplaatst naar grote zaal

IMG_5141

Door grote belangstelling is de trendpresentatie van Klaus van den Berg op 8 april a.s. in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam verplaatst van de bibliotheek (max. 65 gasten) naar de grote zaal (max. 120 gasten). De noodzaak tot een wachtlijst voor belangstellenden is zodoende opgeheven. U kunt zich weer aanmelden als gast voor deze bijzondere avond over de nieuwste trends.

U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de bijzondere bijeenkomst: De Wereld van Morgen; Zonder trends geen perspectief op de exclusieve Koninklijke Industrieele Groote Club op de Dam in Amsterdam op dinsdag 8 april vanaf 18 uur.

Marktonderzoeker Klaus van den Berg visualiseert de veranderende tijdsgeest met sprekende trendsetters en hipsters van West-Europa, ziet patronen en legt verbanden tussen actuele ontwikkelingen en identificeert megatrends voor de wereld van morgen:

“Ik vind het boeiend om mensen met verschillende ervaringen bij elkaar te brengen om ideeën uit te wisselen. Sterk veranderende tijden vragen om nieuwe diensten, producten, markten en business modellen. Inspelen op relevante trends en een gedegen beeld hebben van de toekomst zijn hierin cruciaal.”

De lezing en de discussie met het publiek zal in het Nederlands zijn. De visuele trend presentatie is ondertiteld in Engels.

Laat u inspireren en kom op 8 april! Wij zetten de creatieve gesprekken door tijdens het diner. Deelname aan het diner is optioneel. Hieronder vindt u het programma. Dresscode is tenue de ville (nette kleding / geen jeans – jasje dasje voor mannen).

Het aantal zitplaatsen is beperkt. Wij horen graag vandaag of u een plekje wilt reserveren voor de borrel en lezing en of u blijft dineren. Graag aanmelden bij carina@carinapersonalstyling.nl.

Klaus van den Berg is marktonderzoeker en werkt voor bedrijven, overheden, NGO’s en goede doelen in binnen- en buitenland. Hij heeft trends gepubliceerd voor magazines zoals Avenue, Blvd, DutcH en L’Officiel Hommes NL.

Programma:

18.00 – 19.00 uur Borrel
19.00 – 20.00 uur Lezing
20.15 – 22.00 uur Diner, 2-gangen ad. € 36,50. U kunt ter plekke pinnen (contant betalen is niet mogelijk).

Voor het eten kun u zich kosteloos tot 48 uur van te voren afmelden. Bij afmelding binnen 48 uur betaalt u het volledige bedrag.

Due to many reservations the trend presentation of Klaus van den Berg in the IGC in Amsterdam on 8 April has been relocated from the library (max 65 guests) to the grand salon (max 120 guests) due to many reservations. By doing so, there is no need for a waiting list anymore. You can make your reservations.

The talk and discussion with the audience will be in Dutch. The visual trend presentation is subtitled in English.

Seatings are limited. Reservations: Carina van der Kloet, carina@carinapersonalstyling.nl.

Klaus van den Berg is market researcher en works for companies, public authorities, NGOs and charities. He published trends in magazines like Avenue, Blvd, DutcH and L’Officiel Hommes NL.

Program:
18.00 – 19.00 hrs Drinks
19.00 – 20.00 hrs Trend presentation
20.15 – 22.00 hrs Dinner, € 36,50. You can pin. Cash payment is not possible.