Gordijnen Dicht: Radio interview D66 privacy symposium

Screen Shot 2016-06-27 at 01.10.53

Screenshot charts

Online stream
https://www.mixcloud.com/harold-thiehatten/gordijnen-dicht/

Door de snelle digitalisering is ons land nu een moderne en levendige informatiesamenleving. Hierdoor is het onderwerp privacy een hot item, als we pakweg 25 jaar geleden privacy wilden dan deden we de gordijnen dicht en de achterdeur op slot. Wifi-tracking, gezichtsherkenning en algoritmes bepalen ons dagelijks leven. Toch heeft iedereen het recht op een privé domein dat niet voor de buitenwereld bestemd is . Op 30 juni organiseert D66 een symposium in Amsterdam over privacy van de 19e naar de 21e eeuw . Te gast in de uitzending Eva de Vries , advocaat bij van Doorne advocaten. Ze is verbonden aan de sectie Intellectuele Eigendom en maakt deel uit van het privacy team. Namens D66 maakt ze deel uit van algemeen bestuur van Amsterdam centrum en Klaus van den Berg is voor de D66 actief bij de afdeling digitaal66.

Dit programma is gemaakt en gepresenteerd door Harold Thiehatten en live uitgezonden op de kabel en in de ether in de regio Groot-Amsterdam op 19 juni 2016 door MVS via Salto/StadsFM.

We hebben inmiddels een volle zaal met 100 gasten. Voor een plek op de wachtlijst mail naar aanmelden.privacy@gmail.com

Foto: © Wanda Tuerlinckx, Robird Jerrie, Nederlandse winnaar Tech Transfer Award, European Robot Forum 2016, Ljubljana, Slovenië.